Punim qendisje me punim kryq ose te njeanshem . Perdkret per paja vajzash ose dhurate ose dekor shtepie . Me kontaktoni per te perzgjedhur piktura te ndryshsm dhe kontaktojme per cmimet . Cmimi varet ne varesi te permasave.