Pikturë.

Dimensionet: 113cm × 79cm

Teknika: Akrilik ne kanavac.

Forca, shpejtësia, bukuria madhështore, përkushtimi dhe ndjeshmëria… nje nga objektet e para të artit të bukur përshkruar ne pikturat e shpellave. E konsideruar kafshë e shenjtë me elementin e lirisë të fshehur nën krifë.