KUTI 150 grame

Pasta e dhëmbëve Ganozhi është një produkt cilësor nga DXN, Malajzi. Pika kryesore e këtij produkti është se ai përmban Ganoderma, një barishte të quajtur “Mbreti i Bimeve” për shkak të vlerave të larta terapeutike. Ganozhi nuk përmban fluor, sakarinë dhe ngjyra artificiale, kështu që është absolutisht i sigurt për fëmijët dhe gjithashtu për diabetikët.

Për gojën:është i dobishëm për gojën, dhëmbët, freskon gojën dhe vret të gjitha bakteret dhe qelizat kancerogjene brenda gojës dhe ndalon gjakderdhjen e mishit të dhëmbëve. Jep një erë të mirë me zbardhjen e dhëmbëve.