• Pasqyr  qe varet ne mur .E bler ne Itali struktura dru me dy pasqyra (1 e vogel e nje e madhe)ngjyr e kuqe e erret.Esht objekt i vecant dhe shum unik .ku do ti japi shum eleganc ambienteve tuaja..