pantallona te shkurtra xhins i pershtaten mases small por edhe masa medium pershtatet jane te markes terranova dhe jane veshur shume pak here rreth 2/3 here

lehtesisht te kombinueshme me cdo gje dhe per me teper me nje super cmim