Paleta e Re Nude nga firma Huda beauty perbëhet me një shumëllojshmëri ngjyrash që balancojnë tonet e ftohta dhe të ngrohta për të plotësuar më të mirat . Paleta Nude  përfshin 10 nuanca të çelura me pigmentim, të formuluar me aloe vera dhe vaj të arrës së kokosit për aplikim të përsosur.Bejini tuajen sa me shpejt sasia e limituar.