đź’ĄORE SMART PER FEMIJEMODELI Q12âś…Ngjyrat:bojeqiell dhe rozeâś…Perdoret me karte simâś…Me camera👉Funksionet- Sleep monitor- MbĂ«shtet pozicionin e saktĂ« tĂ« LBS, – Mer dhe ben telefonata -1.44 inç HD ekran , – Ndriçimi i rregullueshĂ«m i ekranit, mbron mirĂ« syrin e fĂ«mijĂ«ve tuaj.-Karikohet per 2 ore-Kohezgjatja e baterise 2 diteđźš•Transport falas ne Shqiperi🇦🇱dhe Kosove🇽🇰*Cmimi 2500 Leke, Kosove 25 €