đź“ŚOre Smart D20Cmimi 2300 Lâś…Ngjyrat – E zeze👉Funksionet – Monitorues Gjumi -Mates hapash -Rahjet e zemres -Tensionin e gjakut -Sasia e kalorive te harxhuara -Alarm -Identifikimin e thirjeve dhe mesazheve nga Facebook, Watsapp ne ore (Mesazhet lexohen ne Ore) -Karikohet per 1.5 ore -Kohezgjatja e baterise 5 -7 dite -Blutooth 4.0 -Ekran me prekje -Pamja me ngjyra Karikimi pa kabell.Transport falas.