Ore OCHSTIN CronographNgjyra: E zeze me zinxhir silverKundra Ujit: 3 ATMDiametri: 41mmXham hardlexAkrepa FosforeshenteMe dateCronograf (punojme dhe tre akrepat e vegjel)ORA ne kutiTransport falas ne te gjithe Shqiperine deri 2 dite.Cmimi 3500 L