1. Ore inteligjente modeli B07
  2. Madhesia e ekranit 1,54″ TFT LCD 240×240 Pixel
  3. Opsione bluetooth 3.0, thirrje, reminder, mesazhe notification
  4. Ora ka funksionin pedometer, monitor sleep, mat aktivitetin tuaj fizik, levizjet dhe monitoron kur ju beni jete sedentare
  5. Ju njofton çdo minute per mesazhet funksionalitetet, apo aktivitetin fizik
  6. Funksione pedometer, monitorimin e gjumit, audio video player, kalendar etj
  7. Kompatibel me Android. Bateria me kapacitet 300-450mAh. Karikohet me ane te nje fishse qe eshte e perfshire ne paketim.
  8. Dizenjo e bukur terheqese me ngjyre te zeze.
  9. Materiali i ores rripi gome qe nuk ju pengon ne dore
  10. Permasat: 11,6x240x41mm