RRETH KËTË SENDIM

Lëkura origjinale dhe pjesa e sipërme sintetike është shumë e rehatshme.Zbutësja Nike Air në thembër krijon jastëk të lehtë dhe të gjallë.Ndërtimi i tabanit ofron mbështetje të profilit të ulët.Shulla e jashtme e ngurtë prej gome përmban brazda të përkulshme në pjesën e përparme të këmbës për të mbështetur lëvizjen natyrale.