Karakteristikat :

📌 I lehte ne perdorim dhe montim📌 Perfshin perditesime te detajuara te hartave📌 Ofron sherbime ne kohe reale si trafiku apo vende te liraparkim📌 Permban alarme ne raste te mundshme incidentesh📌 Tregon qendrat me te rendesishme te vendit qe ju povizitoni apo udhetoni📌 Permban sinjalizues ne raste kalimi permes radareve apokamerave te matjes se shpejtesise📌 Mjaft i sigurte dhe i pershtatshem per udhetime me ore tegjata