Karakteristikat :

📍 I lehte ne perdorim dhe montim

📍 Perfshin perditesime te detajuara te hartave

📍 Ofron sherbime ne kohe reale si trafiku apo vende te lira parkimi

📍 Permban alarme ne raste te mundshme incidentesh

📍 Tregon qendrat me te rendesishme te vendit qe ju po vizitoni apo udhetoni📍 Permban sinjalizues ne raste kalimi permes radareve apo kamerave te matjes se shpejtesise📍 Mjaft i sigurte dhe i pershtatshem per udhetime me ore te gjata