Karakteristikat :

➡️ I lehte ne perdorim dhe montim

➡️ Perfshin perditesime te detajuara te hartave

➡️ Ofron sherbime ne kohe reale si trafiku apo vende te liraparkimi

➡️ Permban alarme ne raste te mundshme incidentesh

➡️ Tregon qendrat me te rendesishme te vendit qe ju povizitoni apo udhetoni

➡️ Permban sinjalizues ne raste kalimi permes radareve apokamerave te matjes se shpejtesise

➡️ Mjaft i sigurte dhe i pershtatshem per udhetime me ore te gjata