Navigator Garmin Drive™ 40LM – paisja ideale per udhetimet tuajaKarakteristikat :🔸 I lehte ne perdorim dhe montim, me ekran me orientim tĂ«dyfishtĂ« 4.3 inç🔸ParalajmĂ«rimet pĂ«rfshijnĂ« paralajmĂ«rimet mbi kthesat emprehta si dhe ndryshimet e shpejtĂ«sisë🔸Tregon qendrat me te rendsishme,dyqanet etj