MJALTĒ BRONHITI (origjinal) nga Brendi HONEY D+

Sasia: 1 kg

Efekti që ka Mjalti Bronhit?

15 Karakteristikat e Honey Bronhit’s – Ndihmon në lehtësimin e frymëmarrjes– Nxit shërimin e indeve– Përmirëson sekretimin e helmeve– Rregullon temperaturën e trupit– Rregullon shtypjen e gjakut– Rrit rezistencën ndaj infeksioneve– Stabilizon sistemin e frymëmarrjes– Ngadalëson rritjen e tumorit– Eliminon sasitë e tepërta të kalciumit– Liron fytin nga gëlbaza– Kuron kollën e thatë– Ndalon sekrecionet nga hunda– Rrit fuqinë dhe qëndrueshmërinë– Lufton bllokimin e kanaleve të frymarrjes– Ndihmon të sëmurët me bronshit duke u hapur kanalet e frymarrjes.

PËRDORIMI:Mëngjes dhe mbrëmje , merret një lugë gjelle ujë apo qumështi (mesatarisht të ngrohtë) dhe një lugë e mesme nga Mjalti, vendosen në një filxhan kafeje, përzihen mirë dhe konsumohet.