Specifikimet: 

Drita LED shume te ndritshme, 

Paloset

Lehtesisht i menaxhueshem

2 shtresa: bardhe dhe zi

Ideal per foto produktesh te vegjel

Karikohet me micro USB

Materiali: Plastik

Ngjyra: Bardhe

Permasa e shtreses: 48 * 21cm 

Permasa e produktit: 22.6 * 23 * 24cm

Permasa Pakos: 30 * 30 * 2.5cm

Perfshire ne pako: 1 x ministudio 1 x shtrese e bardhe 1 x shtrese e zeze 1 x kabull Micro USB