•MINI SPEAKER me Bluetooth, USB dhe SD-CARD

•Vetëm: 12€✔️✔️

Specifikat: Lidhje me Bluetooth,Usb dhe Sd-card

Porosit Online transport në krejt Shqipërin, Kosoven dhe Maqedonin