Për ty që ke qenë në kërkim për diçka bimore që zbut dhimbjet menstruale, ne e sollëm mikën tënde më të mirë💝

🍀Çaj Chastberry&Yarrow “FURKAN”🍀❣ (Mikja mĂ« e mirĂ« e çdo femre!) ❣🍀Çaj enkas pĂ«r ciklin menstrual tek femrat🙋‍♀️

Çmimi 1300 lekë Sasia 90 gr / 60 bustinaPOSTA FALAS 📮

Dobitë:•Largon dhimbjet gjatë ciklit menstrual tek femrat.•Ndihmon në zbutjen e dhimbjeve të stomakut që rezulton si dhimbje gjatë ciklit.•Shmang lodhjen gjatë ciklit menstrual.•Rregullon hormonet, gazrat tek femrat gjatë ciklit menstrual. .•Rregullon problemet me menopauzë.

PËRBËRJA: Bimë të ndryshme, lule yarrow& lule chastberry

PËRDORIMI: Një qese nga çaji, vëhet ne ujë mesatarisht të valuar, dhe preferohet të qëndrojë rreth 3-5 min, më pastaj të konsumohet.Sipas dëshirës mund të konsumohet i ftohtë edhe i ngrohtë.