Procsin WHITENING MASK 💙

Mbështet pamjen e qetë të lëkurës me thelbin e saj të çmuar 💙. Falë vajrave që përmban, mbron strukturën e butë të lëkurës dhe ndihmon për të eleminuar ndryshimet e tonifikimit që ndodhin në lëkurë. Zbardhon lëkurën dhe i jep shkëlqim natyror.💙