Maskë fytyre me Tea Tree Oil

Maskë për fytyrë me argjilës të bardhë dhe vajin e bimës së çajit të gjelbër pastron thellësisht poret dhe freskon lëkurën.

Ndihmon në largimin e papastërti ve dhe absorbon tepricë e sebiumit.