E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

CKA PARAQET KY PRODUKT!?• Largon papastërtitë dhe e absurbon yndyren e tepërt.

E TESTUAR KLINIKISHTË!• Testimi klinik tregon se vetëm një përdorim e përmison dukjen e poreve.

KUR DHE SI PËRDORET!?• Maska duhet të qëndrojë në fytyrë 5-10min. Mund të përdoret 1-3 herë gjatë javës.

PËRBËRSOT KYQ:• Vitaminat B3, C, E, Alloe Vera, vaj nga gjethet Rozmarine, Vaj nga gjethet Nane.

  1. Porosit nga shtëpia dhe prano porosinë brenda 24h në adresën e dhënë. 🚚⏰🏡⁣⁣