MILK HONEY MASK – đź’™

Maskë me mjaltë dhe qumësht, ndihmon në mbështetjen dhe hidratimin e lëkurës së dëmtuar. Ushqen lëkurën me mjaltë dhe qumësht dhe ndihmon në pastrimin e tij. Vajrat e çmuar që përmban mbështesin pamjen natyrale dhe të lëmuar të lëkurës.