MASKE KURTIVE PËR FLOKËT

Një maskë thellësisht ushqyese për trajtimin e flokëve do të një ndryshim të madh në shkëlqimin dhe fuqinë e flokëve tuaj. Dhe është veçanërisht e rëndësishme nëse keni flokë të thatë, të dëmtuar, të hollë ose shumë të gjatë.Maska është e përgatitur me përbërës hidratues dhe restaurues. Përgatitet ne bazë të llojit tuaj të flokëve dhe shqetësimeve tuaja specifike, gjithashtu. Për shembull, maska ​për flokët e thatë formulohet me vajra të tilla si shea, vaji i kokosit, vaj argan dhe vaj avokado që mund të ndihmojë rimbushjen e flokëve dhe shtimin e shkëlqimit. Përbërësit e tjerë të natyrshëm shëruese, si mjaltë dhe propolis, janë thelbësore për flokët e dëmtuar. Duke përdorur këtë maskë me përbërës natyrorë, i jepni flokut me të mirë nga natyra. Aplikohet në flokë të lagur,duke shmangur rrënjën. Mbaheni 4-5 minuta në flokë dhe shplajeni. Që në përdorimin e parë do shikoni që floku do jetë i butë .

SASIA 300 ML