Pas pastrimit të flokëve, merret nje sasi nga maska dhe vendoset në rrënjë dhe në majat e flokëve, masazhohet dhe duhet të qëndrojë rreth 3 minuta, pastaj thahet floku me tharëse flokësh, dhe kështu ju siguroni një dukje më volumoze të flokëve tuaj.