Lazeri IPL garanton rezultat të shpejtë, procedurë pa dhimbje dhe është shumë ekonomik.

Lazeri IPL është I dizenjuar për ta përdorur vetë në shtëpinë tuaj.

Produkt i certifikuar dhe i testuar klinikisht për rezultat të sigurt, pa dhimbje dhe pa efekte anësore.

Mjaftojnë 3 muaj për ti larguar qimet përgjithmonë.

Mund ta përdoni në të gjitha pjesët e trupit dhe në fytyrë.

Lazeri ka 600.000 shkrepje dhe një gjatësi vale prej 580-1200nm

Pajisje e vogël, e rehatshme dhe stylish.