LARËS I FYTYRËS NGA FARA E ZEZË

Shumë njerëz nuk e kuptojnë se me të vërtetë gjëja e parë që ata duhet të bëjnë kur zgjohen është të lajnë fytyrën. 

Dhe sidomos kur përdorim produktin e duhur dhe  të shëndetshëm për tipin e lëkurës qe kemi, vërtetë do të kemi përfitime shumë të mira

Dhe kështu edhe ne si PROFESIONISTË mund të garantojmë  që lëkura e ç’do Klienti do të jetë më e gjallë, e freskët dhe e pastër.

Mundohuni të shfrytëzoni produktet që i nevojiten lëkurës tuaj. Pastroni lëkurën tuaj rregullisht, gjithashtu trajtojeni atë intensivisht minimumi një herë në javë. 

KESHTU DO TË TREGONI KULTURË PËR PERSONIN TUAJ ☺️

LARËS I FYTYRËS nga Fara e zezë është një produkt i ri i ofruar nga bimët e besuara të kompanisë hemani. Një produkt natyral me të gjithë përbërësit natyral siguron një rezultat të denjë për lëkurën tuaj.Gjithmonë përpiquni të përdorni gjëra natyrale të cilat nuk janë të dëmshme për lëkurën dhe trupin tuaj. Ata janë të rregullt. 

Me gamën e produkteve të Fleur të Hemanit, ne kemi cilësinë më të mirë dhe , bindëse, dhe cilësinë më të mirë të PRODUKTEVE TË LINDJES SË MESME☺️

🍃NATYRAL GREEN HOUSE🍃

Produkte Kozmetike Organike Të Certifikuara. 

🌱Ekspertet e Bukurisë Bimore Dhe Produkteve Terapeutik 100 % Bio 🌱

 NATYRAL GREEN HOUSE 

Ofron edhe shitje Online

📲 +355699763943

☎️ +355 4 220 2985

NATYRAL GREEN HOUSE Gjithmonë pranë jush me cilësi ☺️