Ky pastrues shkumon dhe pastron në mënyrë të shkëlqyer lëkurën, duke e hidratuar dhe zbutur lëkurën pa e tharë atë. Ekstrakti i mollës dhe vitaminës D pastrojnë thellësisht lëkurën, duke qetësuar lëkurën e ndjeshme dhe kontrollon prodhimin e sebumit, duke larguar yndyrën e tepërt dhe mbajtur lagështirën në lëkurë. Pastruesi heq qelizat e lëkurës së vdekur, tkurrjen e poreve, largimin e yndyrës së tepër dhe papastërtitë. Ajo është pa përmbajtje parabeni, pa sulfate, pa pigment, pa silikoni dhe pa vaj mineral për kujdesin natyral të lëkurës.

Përdorimi:  Lajeni fytyrën me ujë dhe vendosni në duar një sasi të vogël të xhelit pastrues. Përhapeni në të gjithë fytyrën, në zonën e qafës dhe pjesës së nofullave. Për rezultat më të mirë përdoret laresi dy herë në ditë, mëngjes dhe darkë