VAZOLINA KUNDËR MIGRENËS DHE REUMATIZMIT

Çmimi: 1300 lekëSasia 80grPOSTA FALAS 📮

Kremi i Farës së Zezë është kremi më i mirë që ka katër efekte bazë si: -Kuron Reumatizmin në kyqe. -Kuron çarjet e themrave.-Kuron çarjet e duarëve-gishtave. -Kuron Migrenën edhe dhimbjet e kokës.

Kremi bimor nga fara e zezë është bërë në një mënyrë tradicionale me një përzierje unike të vajrave natyrore për shërimin dhe relaksimin e tër trupit të njëriut.

Kremi përmban vaj shumë të dobishëm nga kokrra e zezë dhe është shërues për disa gjëra të cilat do të i trajtojmë më poshtë:

01. Ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (shërimin e unazave, boshtit kurrizor etj).02. Lehtëson dhimbjet e përgjithshme në kyqe.03. Lehtëson në veçanti dhimbjet e kockave.04. Rekomandohet që të përdoret pas ushtrimeve fizike (ushtrimeve sportive në përgjithësi) ose edhe sipas nevojës.05. Kundër reumatizmit në përgjithësi.06. Ndihmon qarkullimin e gjakut në vendet ku bëhet masazh me këtë krem.07. Relakson te gjitha llojet e kockave. 08.Kuron edhe parandalon migrenën dhe dhembjen e kokës.09.Kuron çdo çarje në lëkurën e njëriut.

Vjen nga firma e njohur Hemani edhe përbëhet 100% nga kokrra e farës së zezë.

Shënim:Të ruhët në një vend të errët, të thatë mesatarisht te ftohtë.