Zbritje ✅ Vetëm: 14€✔️✔️

-KUFJE PA KABLLO (17S-TWS)- AIRPODS Koha e karrikimit: 2 orë. Qëndrueshmëria me një karrikim: 4 orë. Dizajn ergonomik i formuar për mbajtje të këndshme, deri në një periudhë më të gjatë.

-Bateri afatgjate – dëgjim i pandërprerë deri 4 orë me një karrikim, deri në 100 orë kohë për pushim. Thirrje pa kabllo .

-Në pako përfshihen 2 kufje pa kabllo + 1 kuti për karrikim.

Bluetooth deri 15 metra.

Për  ios dhe android