Kufje origjinale Sony Model: MDR-XB950N1.

Ne gjendje shume te mire pune dhe shume pak te perdorura. Arsyeja qe po i shes eshte sepse nuk po i perdor per arsye se kam blere modelin e tyre te fundit. Kane full-function, bllokojne zhurmat e jashtme dhe kane bass shume te larte. Jetegjatesia e baterise eshte 22 ore pa pushim ose nje jave nese nuk perdoren gjith kohes.