🎧 | i11 Bluetooth Earpods vijne me 30% ulje!

🔹️ | Shoqërohen me kutine mbajtese ku edhe karikohen, si edhe me fishe karikimi.

🔋 | Karikimi i plote i tyre zgjat 1-2 ore.

⏳ | Kane nje interval perdorimi prej 3-4 oresh.

📱 | Te pershtatshme per cdo platforme: Android dhe iOS.

 📦|Transport ne cdo vend te Shqiperise:

▶️ Ne Tirane 100 Leke

 ▶️Jashte Tirane 300 Leke