✅Krevati i kompletuar super cmim vetem per 16000 Lek

✅Ne cmim perfshihet:

✅Veshja me 5 pjese

✅Tyli aksesori tylit

✅Dysheku aloe vera , antialergjik, pa susta i gjithi me perberje memory 100%

✅Me tundje dhe statik ©️ideale.onlineweb.shop

✅Nje ane e krevatit e levizshme ulje-ngritje

✅Eshte e cmontueshme dhe bashkohet me krevatin e prindit.

🇦🇱📪📬Transporti falas ne cdo qytet te shqiperise 🇦🇱📬📪 ©️ideale.onlineweb.shop