Krem stilus per mjekerr 

  1. Perdoret lehtesish pas larjes se mjekrres
  2. I jep shkelqim dhe butesi
  3. Ka arom te mire
  4. 100 ml
  5. Super kualitet

Transpori falas ne tirane 

200 lek rrethe