Krem me ekstrakt boronice.

Vetitë shëruese: Është një krem hidratues i cili i jep lagështi lëkurës tuaj shumë të thatë. Qetëson lëkurën tuaj të lodhur nga rrezet ultravioletë ose nga rrethanat e jashtme të dëmshme dhe e mban lëkurën tuaj gjithmonë elastike dhe të hidratueshme. Ky krem është i përshtatshëm për lëkurat e yndyrshme, të thata dhe komplekse.

Përdorimi:  E aplikoni butësisht kremin në zonën e fytyrës, bëhet masazh në formë rrethore. Për rezultat më të mirë përdoret kremi dy herë në ditë, mëngjes dhe darkë.