Krem fytyre me mbrojtje të lartë siguron mbrojtje foto-stabile UVA dhe UVB. Gjithashtu, kremi ka efekt kundër plakjes ku zvogëlon dhe parandalon shenjat e plakjes. Shtimi i aloe verës siguron hidratim afatgjatë dhe ka efekt qetësues. Nuk përmban parfume, ngjyra artifi ciale dhe parabene. Përdorimi tek fëmijët më të vegjël se një vit vetëm me konsultime me mjekun