Sytë – pjesa më e butë e fytyrës, por me ndikimin më të fuqishëm, duke përcjellë mesazhe pa fjalë.Ato jo vetëm që pasqyrojnë disponimin tonë, por edhe moshën dhe shëndetin tonë.

💦Kur bëhet fjalë për kujdesin e konturit të syve, hidratimi është ndryshuesi i lojës! 👀

Victoria Beauty Kërp Krem hidratues për konturin e syve – Pasuruar me 100% vaj të pastër hempsed për lagështi të qëndrueshme dhe veti anti-inflamatore që e lejojnë atë të jetë tepër qetësues. Kujdesi për sytëtestuar dermatologjikisht

Ideale për:Lëkurë e thatë dhe e ndjeshme,Dhe për kohërat e ftohta kur lëkura juaj ka nevojë për një nxitje të thellë dhe të pasur hidratuese.

“Bukuria e një gruaje duhet të shihet nga sytë e saj, sepse kjo është porta e zemrës së saj, vendi ku banon dashuria.” – Audrey Hepburn

Qmimi: 12.99€

#unixcosmetics