Krem argani për flokë kaçurrela

Çmimi 1500 lekëSasia 200 ml POSTA FALAS 📮

Dobitë:•Mban kaçurrelat ne formë të përkryer gjatë gjithë ditës.•Neutralizon kaçurrelat.•Jep butësi dhe shkëlqim flokut .•I jep volum dhe aromë të lehtë.•Zëvendëson përdorimin e shkumës së flokëve.

#krem #mjaltë #shendeti #shtonipeshe #humbnipeshe #cajdobesimi #acaidiet #restorex #turboslim #shampoamina #aminabrands #trupidheshendeti #blueocean #hemani #sapun #acne