♥🌿KREM ME KOLAGJEN, VITAMINË E, SHEA BUTTER DHE MINERALET E DETIT TË VDEKUR PËR FYTYRË MË TË BARDHË DHE MË TË BUTË 🌿

COLLAGEN WHITE đź’«

Çmimi 1600 LekëSasia 100 grPOSTA FALAS 📮

Dobitë:🌸Hidraton dhe zbut lëkurën🌸Ushqen lëkurën🌸Efekt zbardhues

Përdorimi:Aplikojeni dy herë në ditë në mëngjes dhe në mbrëmje duke e masazhuar lëkurën deri sa të përthithet.