Krem anti-celulit me spec te kuq djegës dhe vajin e kafes.Një formulë unike,eleminon celulitin,ndihmon djegien e yndyrës,përshpejton metabolizmin duke ju rigjeneruar lekurën.Aplikojeni në zonat problematike të lëkurës dhe 15 minuta oas aplikimit do të ndjeni një nxehtësi në zonat ku e keni aplikuar.Kjo është shenja që kremi po vepron.Aplikojeni dy herë në javë dhe do shikoni rezuktate mahnitëse. SASIA 300 ML