Kompleti eshte i veshur vetem 2 here. Ne gjendje shume te mire dhe pa asnje demtim. Masa 40. Fundi eshte i shkurter perpara dhe i gjate mbrapa. Busti dhe fundi jane me detaje te qendisura duke i dhene nje pamje me elegante. I persosur per raste dhe evente. Materiali shtron pas trupit duke theksuar format. Busti eshte i tipit korse dhe qendron i fiksuar pas trupit.