Kemishe e gjate e cila vishet me strece ose me geta (si te deshironi) ☘

Masa M ☘

Ne foton e 2- te do te gjeni nje kombinim me produktet te cilat i disponojme☘

Info: Posta nuk eshte e perfshire ne cmim dhe paguhet nga klienti ☘