Kerpudha tibetiane (Kefir)

55-65 gr – 500 lek

cilesi e garantuar ! Shume e shendetshme per te kuruar shume lloje semundjesh dhe ka probiotiket me te mire per sistemin e tretjes .(Kefiri) perdoret gjithashtu per lengje, smoothie dhe ne vend te kosit.Kefiri eshte kultivuar me shume kujdes per konsumuesit !
(Info për çmimin : Për qytetin e tiranës posta falas.Për qytetet e tjera përfshihet edhe çmimi i postës që do dërgohet.) MUND TË SHKRUANI EDHE NE WHATSAPP OSE VIBER

Për ata që duan vetem kosin e kefirit pa kerpudhen brenda behet me porosi 2 dite perpara se te shitet. Gjithashtu edhe Hirra e kefirit behet me porosi.