🔥Seti me kapaket elastike te silikonit, super produkti me i kerkuar i momentit!

☝🏼1 SET 990 LEKE

✌🏼2 SETE 1490 LEKE

👌🏼3 SETE 1990 LEKE

🚘 Transporti falas ne te gjithe Shqiperine!

🍏Mbani ushqimet tuaja te sigurta dhe te fresketa.

🍏Te riperdorshem dhe rezistente ndaj nxehtesise se larte.

🍏Cdo set ka 6 kapake me diameter; 7,10,12,15, 17 dhe 20cm.

🍏Prodhuar nga silikoni me cilesi BPA, mund te perdoren ne frigorifer, mikrovale dhe lahen lehtesisht ne lavastovilje ose me dore.

🍏Perputhen me cdo lloj forme.Ruajne vlerat ushqimore dhe largojne aromat e pakendshme nga frigoriferi.

🍏Te disponueshme ngjyrat; roze, jeshile, blu dhe transparente.