kanatiere ne ngjyre jeshile dhe me detaje material i fresket dhe nje ngjyre qe do tju beje te dallueshem moderne dhe stylish cmim teper ekonomik

e veshur shume rralle

i ben masave S/M per me shume me kontaktoni