Kamera per makine DVR modeli R300 me GPS

Me dopjo xham dhe lente. Ekran LED me madhesi 2.7″ night vision. Rrotullohet 270 grade

Rezolucion Full HD me rezolucion 1080P. Kendi i shikimit perpara 140 deri ne 230 grade, ndersa pas ka kend shikimi 120 grade HD.

Rezolucioni maksimal i videos: 1280×480 30 FPS (2-Channel) 640×380 30 FPS (1-Channel) MJPG

Rezolucioni maksimal i fotove: 2.0 MP  (1280 x 960 pixel) JPG

Kapaciteti i memories, suporton karte memorie SDHC Class 10, 8GB-32GB.

Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit.

Kamera eshte e vogel dhe lehtesisht e montueshme.

Ju mund ti perdorni filmimet tuaja si dokument te rendesishme ne raste aksidenti, gjobave te pa drejta nga policia, vjedhjes, ose ne taksi per te mbajtur nen vezhgim kliente te dyshimte.

Ne kuti do te gjeni kameraren, ushqyesin, mbajtesen e kameras, karikues origjinal per telefonin ne makine me kabell 3.5m me porte USB dhe manualin e perdorimit

Gjuhet e produktit: English/French/Spanish/Russian/Chinese/Korean/Japanese