• 👉Kamer per makine.✅Madhesia e ekranit 4 inch✅Me dy kamera para dhe mbrapa👉Filmoni momentet me te bukura gjate udhetimit tuaj dhe krijon me shume siguri per makinen tuaj✅Suporton karte memorje deri 32 GB✅Ngjyre e zeze✅Pako ka 2 kamera 1 me ekran LCD dhe tjetra per mbrapa, fishen e karikimit dhe bazamentin✅Transport falas.📌Cmimi 4500 L☆Karte memorje 32 GB falas