Kallam peshkimi 3m 

materiali: karbon 

gjatesia : 3 m

makineti : 4ball

fikispanje Trabucco 150m ,mbajtese kallami prej hekuri dhe set prej 2 tapash , 100m flispanje , plumbce , 2 tapa