Josell Professional Pudër.

Pluhur kompakt me nënshkrimin e përkryer.I përshtatshëm për lyrje ndjenjën e saj të butë, lejon një ngjyrë homogjene dhe ofron një ndjenjë të lehtë.

 

Posta nuk është e përshirë në çmim. Posta  Paguhet + .