Oferte si kjo nuk keni pare kurre 🥰 

Me zbritje -50% nga cmimi standarte 🥵 

Jastek 100% memory smart line ☘ Antialergjike ☣ 

MADE IN ITALY 🇮🇹

❌Nga çmimi 3990 Leke❌

Behet me super çmime 5 cope per vetem 1990 Leke (20 mi lek te vjetra) ✅ 

Shenime! Jasteket duan 5min te marin formen e tyre te plote nga momenti i hapjes , munde te lahen ne lavatrixhe .

Gjithashtu dhe 5 kellef mbrojtes per jasteket me zinxhire per vetem 1500 Leke nese i deshironi set te kompletuar ☺️

Oferta eshte e limituar nxitoni ti beni tuajet 🛒

Trasporti kudo ne Shqiperi per 24 ore , porosit ne DM ose WhtasApp 0682564889 👩‍💻👨‍💻🥰